Bazen...  

Posted by Emir Kanca


Senkronizasyon güzelleştirir futbolunuzu...

Fenerbahçe maçları Semih bitti diyene kadar bitmez...  

Posted by Emir Kanca


7de 7 yi getiren Semih oldu... Supersub yine sihirli dokunuşunu yaptı belki ama eski formundan uzaktı. Fenerbahçe sezon başından beri leblebi gibi gol pozisyonu buluyor ancak bir türlü bu pozisyonları gole çevirme yüzdesini yukarılara çekme noktasında ilerleme kaydedemiyor... Şu ana kadar sarı lacivertlilerin temel problemi bu. Mücadele var, savunma da problem yok, gol pozisyonu anormal sayılarda var...Tek sıkıntı gol noktasındaki efektivite eksikliği.

Volkan Ballı Guiza yı tutup şöyle bir Eyüp Sultan a filan götürse yada belkide güzel bir hamam ziyareti yaptırsa bu takım galibiyet serisini anormal noktalara çekebilir.

Mehmet Topuz müthiş, ortasahayı aldı derledi topladı Emre nin yokluğunda. Sağ beke çekildi, orada da çok iyi oynadı. Benim diyen bilmem kaç yıllık bek oyuncularının sıkıntı yaşadığı ters kademe konusunda bile göz doldurdu.

Aslında futbol çok güzel görünmemiş olsa da, herkes vasatın üzerindeydi Fenerbahçede. Bir tek Guiza "kötüydü"...

Ama Alex denen übermensch içinde bir iki kelam etmek lazım. Bir takımın başına gelebilecek en güzel şey bu adam, etrafını güzel donatın sadece. Donatın, o da size çocuklarınıza anlatacağınız türden bir rüya göstersin. Lefter...Rıdvan...Alex?

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin