Mucizeler, Fenerbahce ve Arsenal  

Posted by Emir Kanca


Mucize, tabiat kanunlarının çiğnenmesidir; bu kanunlar sağlam ve sabit tecrübeler ile tespit edilmiştir. Bunun aksine yapılacak bir ispat, mucizedir. Doğanın sıradan sürecinde gerçekleşen bir şey ise mucize olamaz elbette ki. Mesela sağlığı iyi gözüken bir adamın aniden ölmesi bir mucize değildir, çünkü bu tarz bir ölüm diğerlerinden daha sıra dışı gözükse de daha önce birden fazla bir şekilde gerçekleştiği gözlemlenmiştir. Ancak tamamen ölmüş olan bir adamın dirilmesi mucizedir, çünkü bu olay hiçbir zaman hiçbir şekilde daha önce yaşanmamış, görülmemiştir.

Fenerbahçe bu senaryoda, "ölü bir adamdır" ! Normal şartlarda Fenerbahçe nin İnter i, Manchester United i yada Chelsea yi yenmesi çok kolay olmasada olağan bir olaydır, sevinilir ancak tüyler ürpertmez. Gelgelelim şu anda Fenerbahçe nin bu haliyle ölü vaziyette yatarken doğrulup Arsenal i yenmesi tek kelimeyle mucize olur.

Peki bu akşam bir mucize gerçekleşebilirmi? Eğer sahada Alex varsa, Semih varsa, Guiza varsa, hele hele bu adamların üzerindede sarı-lacivert çubuklu Fenerbahçe forması varsa, herşey mümkündür.

Fenerbahçenin olduğu heryerde umut vardır.

İyi Şanslar Sarı Kanarya...

0 yorum

Yorum Gönder

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin