Fenerbahçe nin Altyapısı  

Posted by Emir Kanca


Fenerbahçe uzun zamandır İstanbula yakın yerlerden bir 2.lig takımıyla alaka kurma arayışındaydı. Hem altyapısından yararlanabilmek hemde kendi altyapısından çıkan oyunculara 2.ligde pişme imkanı tanıyabilmek amaçlıydı bu hareket.

Bu konudaki ilk hamle bugün gerçekleşti. Koç Holding Sakaryaspor yöneticisi Erdinç Şehitle sürdürdüğü görüşmeler sonucu Sakaryaspor a sponsor oldu ve hesaplarına an itibarı ile 350,000 Tl parayı geçti. Basit bir tümdengelim yapıcak olursak Koç Holding Sakaryaspor a sponsor oldu (ki bu 350.000ytl bir ikinci lig ekibi için çok ciddi bir sponsorluk bedeli), Koç ailesinin veliahtı Ali Koç Fenerbahçe S.K Yönetim kurulu üyesi ve asbaşkanı. Erdinç Şehit zaten pek çok Fenerbahçe de bulunan veyahut bulunmuş futbolcunun menajeri. Eh bağlantıyı siz kurun artık.

Fenerbahçe ve Sakaryaspor her zaman iyi ilişkilere sahip olmuş iki kulüptür. Oğuz, Aykut, Bülent Uygun gibi bir jenerasyonu Fenrebahçeye armağan ettikten sonra Sarı Lacivert bir Tuncay Şanlı efsanesine de aracılık etmişti Yeşil Siyahlı ekip. Bugünlerde Fenerbahçeye transferi an meselesi olan Furkan Aydın (Forvet, 91 Doğumlu)ve Onur Karakabak (Orta Saha, 92 Doğumlu) transferleri de bir sonraki eserleri olabilir.


Bu arada Sakaryaspor yönetimi Koç Holdingden aldığı parayı hemen futbolcuların hesabına yatırmış ve uzun süredir devam eden maddi sıkıntılardan sonra rahat bir nefes almış kulüp.

Sakaryayı ve Tatangaları severiz, herşey gönüllerince olsun...

0 yorum

Yorum Gönder

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin