Tuncay Sanli nin Donusu  

Posted by Emir Kanca


Aldıgım duyumlar Tuncay ın Fenerbahçeye geri döndüğü yolunda, ( neredeyse kesin ) Fenerbahçe ofansif anlamda çok ilginç bir noktaya gidiyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir "clash of titans" yaşanacağı gün gibi ortada... Gel de heyecanlanma değil mi?

Ancak Tuncay ın gelişi görüldüğü kadar gün ışıkları ve gökkuşağından mı ibaret olacak? Sanmıyorum. Özer in, M.Topuz un forma giymelerini zorlaştırır mı bu durum? Yoksa rekabete Guiza ve Semih ile girmesi için mi geldi?

Pek çok soru işareti olduğu kesin ancak gelirse göstereceği performans açısından hiçbir problem olmayacağını düşünüyorum. Zira Tuncay Middlesbrough macerası sonrası hakettiği ilgiyi görmedi, Downing anında alıcı bulurken o takımın şüphesiz en iyisi olan Tuncay a talip çıkmadı. Bir kez daha ispatlayacağı şeyler var Tuncay Şanlı nın... Bu Fenerbahçe açısından büyük şans, Tuncay için ise büyük imkan.

İşin bir diğer yönü ise Fenerbahçe nin kadro yapısı. Tuncay, Emre, M.Topuz, Özer, Semih, G.Gönül, Volkan hatta Kazım aynı takımdalar. Bir araya getirilebilmesi mümkün en iyi Türkler bir araya geldi. Bunlara Seleçao seviyesinde (oynayan ve veyahut oynamış - iz bırakmış) Breziyalılar ve Uruguay Milli takım kaptanı Diego Lugano var.

Galatasaray ın seçmece yıldızlarına karşı müthiş bir topluluk ile cevap veriyor Fenerbahçe...

Bu yılın adı belli : Fenerbahçe vs Galatasaray

2 yorum

MEsela downing hemen talip bulup fiyatı düşmesine rağmen tuncaya talip olunmaması bir şey ifade etmiyor mu mubarek? Kendi oyuncularımızı bu kadar övüyoruz da ortada meşhur tabirle tokat gibi gerçekler var. Senin milli takımının iki oyuncusu biri ispanyada biri ingilterede küme düşüyor, fiyatarı gayet makul lakin talibi yok? Belki de bizim beğendiğimiz kadar iyi değillerdir veya bu avrupalı toptan ve topçudan anlamıyodur.

Temelde haklısın ancak o takımı da izledik. Tuncay o takımın en iyisiydi yalan mı? Southgate ve taraftarın 1. sıraya yazacagı adam kimdi? Tuncaydı.

Sergen tarzı bir yorum olmuş sizinki :) ama bana göre bu ülkemizin reputasyonundaki sıkıntının tezahürü.

Sonuçta biz bu adamları hele ki Aurelio yu vs avrupa şampiyonasında, Şamp Liginde de gördük, bunlar çok iyi oyuncular.

Yorum Gönder

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin