Bazen...  

Posted by Emir Kanca


Fizik kurallarını esnetmeniz dahi gerekebilir...

Bazen...  

Posted by Emir Kanca


Saha futbola uygun olmayabilir...

Bazen ...  

Posted by Emir Kanca


Top sizi sevmez...

Tuncay Sanli nin Donusu  

Posted by Emir Kanca


Aldıgım duyumlar Tuncay ın Fenerbahçeye geri döndüğü yolunda, ( neredeyse kesin ) Fenerbahçe ofansif anlamda çok ilginç bir noktaya gidiyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir "clash of titans" yaşanacağı gün gibi ortada... Gel de heyecanlanma değil mi?

Ancak Tuncay ın gelişi görüldüğü kadar gün ışıkları ve gökkuşağından mı ibaret olacak? Sanmıyorum. Özer in, M.Topuz un forma giymelerini zorlaştırır mı bu durum? Yoksa rekabete Guiza ve Semih ile girmesi için mi geldi?

Pek çok soru işareti olduğu kesin ancak gelirse göstereceği performans açısından hiçbir problem olmayacağını düşünüyorum. Zira Tuncay Middlesbrough macerası sonrası hakettiği ilgiyi görmedi, Downing anında alıcı bulurken o takımın şüphesiz en iyisi olan Tuncay a talip çıkmadı. Bir kez daha ispatlayacağı şeyler var Tuncay Şanlı nın... Bu Fenerbahçe açısından büyük şans, Tuncay için ise büyük imkan.

İşin bir diğer yönü ise Fenerbahçe nin kadro yapısı. Tuncay, Emre, M.Topuz, Özer, Semih, G.Gönül, Volkan hatta Kazım aynı takımdalar. Bir araya getirilebilmesi mümkün en iyi Türkler bir araya geldi. Bunlara Seleçao seviyesinde (oynayan ve veyahut oynamış - iz bırakmış) Breziyalılar ve Uruguay Milli takım kaptanı Diego Lugano var.

Galatasaray ın seçmece yıldızlarına karşı müthiş bir topluluk ile cevap veriyor Fenerbahçe...

Bu yılın adı belli : Fenerbahçe vs Galatasaray

Bildigimizden Fazlası Var mi?  

Posted by Emir Kanca


Alper in blog unda bugün gördüğüm haber ilgimi çekti, italyan medyasına göre Grygera için girişimlerimiz sürüyormuş. Yoksa Aziz Yıldırımın kafasında R.Carlos veya Deivid i gönderip göbeğe Grygera - Lugano yu mu koymak var?

Biraz fazla komplo teorisi oldu ancak gerçekleşmesi durumunda müthiş olur Fenerbahçe nin line-up ı.

Peki Sercan ın son açıklamaları? Görünen köy durumundaki Tuncay olayı? İngiliz medyasının Fenerbahçe Shevchenko için Chelsea ile görüşüyor haberi?

Neler oluyor Fenerbahçede?

Bilemiyoruz elbette ancak ibre oldukça iyi noktaları gösteriyor.

Grygera veya başka bir üst düzey stoperin eklenmemesi durumunda ise durum kafa karıştırıcı. Lugano - Önder ikilisi şampiyonluğa gidebilir mi? Bu ortasaha ile gidebilir derim ben.

Her zamanki Fenerbahçe taraftarı stratejisine dönüş yapalım 2 hafta daha, "wait and see" :)

Ve Lugano Kaldı !  

Posted by Emir Kanca


Taraftarın sevgilisi Diego Alfredo Lugano Moreno 4 yıl daha Fenerbahçe de kalıcak !

Yanında Önder mi olur Bilica mı bilmiyorum, ne kadara imza attı bilmiyorum ve açıkcası hiçbiri de umrumda değil. Tek başına yeniden konratı imzalamasıyla şampiyonluk yolunda Fenerbahçe lehine ciddi oynama yapmıştır Lugano.

Lazio ve Fiorentina ciddi şekilde çekiştiler ancak Fenerbahçe aradan sıyrılan takım oldu ve defans oyuncusunu takımda tutmayı başardı. İleride basan ve ofansif oyun oynayan Daum takımı için biçilmiş kaftan adamdır Lugano, Daum sevindirik olmuştur muhtemelen. Genel kanı nın aksine bu tür sistemlerde hızlı stoper den önce ilk topa basıp forvete sırtını döndürmeyecek güçlü kuvvetli stoper çok önemlidir bana göre bu sistemde. E? Lugano dan iyisi mi var bu konuda...

Tabi Diego Lugano vs Elano Blumer geyikleri de gırla gider artık...

Europa League Kuraları Çekildi ! ( Emir' in Tahminleri )  

Posted by Emir Kanca


Fenerbahce vs Sion

Galatasaray vs Levadia Tallinn

Trabzonspor vs Toulouse

Sivasspor vs Shaktar Donetzk


Fenerbahçe ve Galatasaray iki takımı sürklase ederek güle oynıya geçerler turu, ama diğer iki kura ilginç.

Özellikle medyamızın Trabzonun dişine göre ilan ettiği (ki öyle de sayılabilir aslında) Toulouse ciddi süpriz yaşatmaya gebe. Zira Andre Pierre Gignac, Etienne Capoue, Moussa Sissoko gibi çok ilgi çekici oyuncuları var. Başkanları Gignac ı inat etti satmadı Aulas a, sağlam yapılanmaları günden güne daha çok meyve verir halde artık. Diyeceğim odur ki Trabzonun işi zor, % 30 diyorum şanslarına.

Sonuncu ve en ilginç kuramıza gelincede, Sivasspor un yakından tanıdığımız Shaktar Donetzk ile eşleştiğini görüyoruz. Nedense içimden bir his acaba bir süpriz olabilirmi diyor? :)

Oynanan futbollara baktığımızda ve Sivasspor un yeniden yapılanma sürecinin sancılı geçtiğini de göz önünde alırsak benim hissiyatım biraz boş görünüyor ancak dediğim gibi, hissiyat işte.

Dileğimiz o dur ki bütün takımlarımız grup aşamasına gelsinler.

Batuhan Karadeniz için Goethe den geliyor...  

Posted by Emir Kanca




"There is nothing worse than aggressive stupidity." Johann Wolfgang von Goethe

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin