L'Unica Bandiera e Quella Rossonera  

Posted by Emir Kanca


L'unica bandiera e quella rossonera...Yani "Tek Sancak Kırmızı Siyahtır (Milan)". İşte Kırmızı Siyahlıların 2 yıl önce patlak veren ve Fossa Dei Leoni(Tribün koreografileriyle ünlü büyük taraftar grubu) nin kendini feshetmesiyle sonuçlanan olaylara bütün Milan tribünlerinin verdiği yanıttı bu...

Tıpkı Aziz Yıldırım ın verdiği "Tek Kimlik Fenerbahçelilik" mesajı gibi. Dünyanın pek çok yanında bu gibi olaylar yaşanıyor. Bugün Fenerbahçe muhalefetini de arkasına alan Genç Fenerbahçeliler isyan bayrağı cekiyorlar. Neden? Cünkü Aziz Yıldırım Türkiyede bunca zamana kadar süre gelmiş taviz ve teşvikleri kaldırdı artık tribünlerden.

Artık onlarda her Fenerbahçeli gibi bilet almak zorunda, onlarda kurallara uymak zorunda, onlarda koltuklarında oturmak durumundalar. Bu gibi yıllarca büyük cefakarlıkta bulunmuş taraftarların yeri elbette özeldir, hakları yenemez. Ancak çıkarları uğruna Fenerbahçe veya Fenerbahçe kulübu başkanına dil uzatırlarsa orada bu camia onlara "dur" demeyi bilir.

Aziz Yıldırım ise çetin cevizdir, öyle oyunlara, katakullilere gelmez. Bu çekişmenin bir ucunda GFB-S.Saran-T.Kıran, diger ucunda ise Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasının %80 i var. Bu olayların en sıcak anlarını Fenerbahçenin başarısızlık anlarında yaşaması ise sanırım muhalefetin izlediği yol konusunda açık ve net bir fikir veriyordur herkese.

0 yorum

Yorum Gönder

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin