Serdar Bilgili' nin Laneti  

Posted by Emir Kanca


Bana göre Seba sonrası periyodda (ki bu önemli bir yüktür) önce zorlanmış, akabinde takımına çok iyi bir dönem yaşatmış Serdar Bilgili nin Beşiktaştan gidişini hatırlayan varmı?

Ben hatırlıyorum.

Takıma gelir yaratmak için çarşı grubunu kapalıdan açık tribüne geçirmek, bu sayede yıllık 10 milyon dolara yakın bir kaynak yaratmak istemişti Serdar Bilgili. Çarşı -bana göre- inanılmaz bir bencillik yaparak bu fikre çok net bir tepki göstermiş, başkana olan desteklerini kesmişlerdi. Dönemin yöneticisi Yıldırım Demirören -iddialara göre- bu durumdan faydalanmış , bir kısım kongre üyelerini ve taraftarları Serdar Bilgili ye bağırtmış, küfür ettirmiş, en sonunda da koltuğundan kaldırtmıştı.

Zarif, adil bir şekilde gelmeyen Yıldırım Demirören dün CSKA maçı malubiyetiyle yıllardır isyan ettirdiği Beşiktaş taraftarının bir kez daha çileden çıkmasına sebep oldu. Taraftarlar Moskova deplasmanı dönüşünde başkan Demirören e yumurtalarla saldırıp aracını tekmelediler.

Bir Cinnet hali söz konusu artık taraftarda, Mustafa Denizli nin egosu ile sürdürdüğü savaş, Yıldırım Demirören in umursamaz hatta pişkin tavırları camiayı çıldırtmış durumda.

Sabah olayların videosunu izlediğimde aklıma Serdar Bilgiliye ana avrat küfür edip saldıran taraftarlar geldi aklıma...Acaba şimdi ne düşünüyorlardir?

Demirören in gelişini sağlayan sahneler, gidişine de sebep olmak üzere..

2 yorum

Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, derbide Siyah-Beyazlı tribünlerinden kendisine edilen küfürler üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bilgili şöyle devam etti: "Bu küfürler numaralı tribünden, VIP'ten, Beşiktaş kongre üyelerinin olduğu yerlerden geldi. Bunları hak etmedik. Bizler onurlarıyla yaşayan insanlarız."

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=114551

katılıyorum http://futbol-futbolkolik.blogspot.com/

Yorum Gönder

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin