Aguero Futbolun Olympos Dagına mı Gidiyor?  

Posted by Emir Kanca



Maradona -ki Agüero'nun babası sayılır- Sergio nun eğer İngiltereden bir teklif alırsa gitmesi gerektiğini söylemiş. Şimdi öncelikle bu demecin kaynağına gidelim, Maradona ya bu lafları ettiren Manchester City ve Chelsea nin sıradaki hedeflerinin Agüero oldugu dedikodulari.

O zamanlar futbolun zirvesi İtalyaydı, Maradona da Napoli ye gitti. Aguero nun Napolisi de Manchester City mi olacak? İki takımda masmavi, ikiside yıllarca şampiyon olamamış... Güzel benzerlikler değil mi?

Yanlız işin birde şu tarafı var ki İngiltere artık iyice bu işin Olympos dağı havasına büründü. United da Tevez, Ronaldo, Rooney. Chelsea de Anelka, Lampard, Drogba. Liverpool da yine eski bir Atletico lu Fernando Torres, Gerrrard..City de Robinho ve belkide çok yakında Kaka. Arsenal de Fabregas, Adebayor, Nasri hatta sakatlıktan cıkınca Eduardo.

Bunların herbiri minimum 30m euro luk oyuncular, çogu da büyük fenomenler...Ama bugün İtalya ve İspanyada (Almanyayı saymıyorum bile) Top 2, en fazla 3 takım dışında bu gibi oyunculardan 2 den fazla bulamıyorsunuz...Valencia da David Villa yı sayarsın, Roma da Totti hadi belki birde Vucinic (fanatiğiyseniz benim gibi..) belki birde Sevilla dan L.Fabiano. O kadar...

Bu iş böyle ne kadar daha devam eder? Bu dominasyon neye sebebiyet verir zaman göstericek.

0 yorum

Yorum Gönder

Twitter Updates

    Twitter' dan takip et

    İzleyiciler

    Beer

    Beer

    Dave Gilmour

    Dave Gilmour

    Michael

    Michael

    Mark Knopfler

    Mark Knopfler

    Jack

    Jack

    Zorba

    Zorba

    Stand Against Cancer

    Stand Against Cancer

    Blog United

    Alex

    Alex

    Zico

    Zico
    Nosso Rei

    Roberto Carlos

    Roberto Carlos

    Lugano

    Lugano
    Futbol Bloglarini Takip Edin